Työtuolit

IB-toimistokalusteiden työtuolit on suunniteltu asiakaskokemukset huomioiden yhteistyössä alan huippuasiantuntijoiden kanssa. Toimistotuoleissa on malleja, jotka ovat helposti säädettävissä henkilökohtaiseksi. Näin ihanteellinen istuma-asento on saavutettavissa vaivattomasti.

Mallistostamme löytyy erikokoisia tuoleja erilaisille käyttäjille ja erilaisiin tarpeisiin. Työtuolisarjoista on mahdollista valita yhteneväiset tuolit koko konttorille.

Työtuoleihin on saatavana myös lisävarusteita, joilla saat tuolista juuri tarpeisiisi sopivan. Tutustu työtuolimallistoomme alta.

Kysy lisää työtuoleista

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Ergonomiset työtuolit

Helppokäyttöiset ja monipuolisilla säädöillä varustetut toimistotuolit takaavat istumisen mukavuuden ja tasapainon olipa istuja pieni, kevyt, pitkä tai painava. Voit näppärästi mukauttaa tuolin vastaamaan omia tarpeitasi ja näin edistää viihtymistäsi työpisteesi ääressä.

Työtuoli ja ergonomia liittyvät olennaisesti työhyvinvointiin ja siksi ergonominen ja sopiva toimistotuoli onkin kannattava sijoitus työmukavuuden ja -terveyden parantamiseksi.

Työtuolimallistostamme löydät laajan valikoiman hyviä tuoleja, jotka sopivat monenlaisille käyttäjille – kotiin ja toimistoon.