Sähköpöydät / Työpöydät

Sähkösäätöisen työpöydän korkeussäätö parantaa työergonomiaasi tehokkaasti. Sähköpöydällä voit työskennellä myös seisaaltaan. Näin usein hyvinkin staattinen työasento saadaan muutettua ja liikkeen myötä selkä-, niska sekä hartiaongelmat vähenevät huomattavasti.

Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä! Saat sähköpöydät myös mittojen mukaan. Uuden kannen materiaali ja väri valittavissa mielesi mukaan. Voit myös säilyttää vanhan pöytälevysi ja uusia alle vain sähkösäädettävän rungon.

Kysy lisää sähköpöydistä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Pöydät erityyppisiin työpisteisiin

Työpöytämallistostamme löytyy erikokoisia pöytiä moniin tarkoituksiin. Useat vaihtoehdot mahdollistavat monipuoliset pöytäratkaisut toimistoihin sekä julkitiloihin.

Ergonomiset sähkösäätöiset työpöydät tarjoavat mahdollisuuden työasentojen vaihtelulle. Korkeussäädettävän työpöydän avulla voit työskennellä välillä seisten ja välillä istuen. Vaihtelevat työskentelyasennot (istuminen, puoli-istuva asento ja seisominen) virkistävät, kohentavat työtehokkuutta ja auttavat niska, selkä ja hartia-alueiden ongelmissa. Pöydän korkeudensäätö on vaivatonta, ja näin aktiivinen ja ergonominen työskentely onnistuu helposti.